- din professionelle partner på  internettet

Copyright 2010 © by Kronholm Kommunikation   ·   Stefansgade 46   ·   2200 København N   ·   Tel: +45 - 35 81 24 97   ·   E-mail: kronholm@kronholm.dk

Kronholm Kommunikation

Virtuel hostning

Kronholm Kommunikations Webhotel-løsninger er baseret på virtuel hostning. Herved forstås at det domænenavn, du registrerer, fungerer som om det var en selvstændig webserver, selv om det rent fysisk hostes på en af vore maskiner sammen med mange andre.

 

Webserverne

Vore hurtige Intel Pentium® maskiner kører Linux, og vi benytter den kendte APACHE webserver, som er af nettets mest stabile servere. Vi har dog også enkelte maskiner, der kører Windows 2000.

 

Båndbredde og netværk

Web-servernes forbindelse til Internettet er den bedst tænkelige. Hele vores netværk er forbundet med redundante 1000 Mbit lyslederkabler direkte til DIX, som er knudepunktet for den danske internettrafik, og oppetiden for selve netværket ligger på 99,7 %.

 

Sikkerhed

Yderligere er serverne konstant overvåget og sikret mod næsten ethvert tænkeligt uheld.

Eksempler - Løsninger

 

Webhotel

Et professionelt webhotel hos Kronholm Kommunikation koster fra Kr. 995,- + moms om året.

 

Serverhosting

Er dit behov virkelig stort, kan vi fra Kr. 1.500,- + moms pr. måned hoste din egen server i vores serverpark. Så bestemmer du selv, hvilke programmer og services der skal køre på maskinen.

 

Bestilling

Kontakt os evt. for at få et tilbud der passer til dit behov. Du kan også bestille direkte on-line efter at have læst og accepteret vores forretningsbetingelser.

Webhotel og hosting af egen webserver

Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alle former for hosting