- din professionelle partner på  internettet

Copyright 2010 © by Kronholm Kommunikation   ·   Stefansgade 46   ·   2200 København N   ·   Tel: +45 - 35 81 24 97   ·   E-mail: kronholm@kronholm.dk

Kronholm Kommunikation

Nyt website

Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alt vedrørende oprettelse og udformning af almindelige statiske websider til din virksomheds website, og vi kan også tilbyde dig en komplet nøglefærdig løsning.

 

Content management systems

Ønsker du et website, der både er let at vedligeholde og har et professionelt udseende, er det CMS, du skal kigge efter. Vi kan tilbyde dig flere forskellige OPEN SOURCE / GPL løsninger baseret på PHP med en MySQL database. Klik dig hen til vores referenceliste, hvor du kan finde flere eksempler på websites, der er baseret på disse systemer.

 

Priser

Vores standardpris er Kr. 725.- + moms i timen, og du skal regne med ca. 1 times arbejde for at lave en statisk html-side.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du en idé eller et problem, giver vi gerne et uforbindende tilbud på, hvordan vi kunne forestille os en løsning. Ring til os, eller benyt vores kontaktformular, så hører du fra os i løbet af kort tid.

Eksempler - Løsninger

 

Content management

Ved CMS er websitets overordnede design fastlagt på forhånd. Alle informationer er samlet i en database på serveren og websitet oprettes og vedligeholdes løbende i f.eks. MS Internet Explorer

 

TYPO3

TYPO3 er et avanceret 'Open Source' Content Management System, med utrolig mange faciliteter og muligheder, som vi kan tilbyde vore kunder.

 

CMSIMPLE

Til ukomplicerede websites anbefaler vi CMSimple, som er let at gå til for begyndere.

Udformning af websider

Kronholm Kommunikation kan hjælpe dig med alle type af websites